Osmani: Njohja nga Izraeli e rëndësishme, por delegacioni kosovar nuk realizoi premtimet që i dha qytetarëve

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, deklaroi se njohja nga Izraeli është një prej më të rëndësishmeve që i ka ardhur Kosovës, por ajo listoi ato çfarë nuk ka realizuar delegacioni i Kosovës. Për njohjen nga izraelitët, krykuvendarja u shpreh se kjo dëhsmon që Shtetet e Bashkuara kanë rol ekzistencial në përkrahjen dhe konsolidimin … Continue reading Osmani: Njohja nga Izraeli e rëndësishme, por delegacioni kosovar nuk realizoi premtimet që i dha qytetarëve