Osmani në takim me kryeministren e Zelandës së Re: Bota është më paqësore kur i japim hapësirë grave

Osmani në takim me kryeministren e Zelandës së Re: Bota është më paqësore kur i japim hapësirë grave

Në margjina të vizitës në SHBA, presidentja e vendit Vjosa Osmani është takuar me kryeministren e Zelandës së Re, Jacinda Ardern.

“Bota është më paqësore, më e drejtë, dhe më demokratike kur i japim hapësirë të barabartë zërave të grave dhe vajzave dhe i mbështesim ato që ta arrijnë potencialin e plotë, ka shjkruar Osmani në rrjetin social Facebook.


Ishte kënaqësi të bisedoja mbrëmë në Nju Jork me Kryeministren e Zelandës së Re, Jacinda Ardern, ka theksuar ajo.

“Bota është më paqësore, më e drejtë, dhe më demokratike kur i japim hapësirë të barabartë zërave të grave dhe vajzave dhe i mbështesim ato që ta arrijnë potencialin e plotë. Ishte kënaqësi të bisedoja mbrëmë në Nju Jork me Kryeministren e Zelandës së Re, Jacinda Ardern”, ka shkruar Osmani.

Lexo edhe

Video