Osmani në Samitin Brdo-Brijun: Krimet e kryera nga regjimi i Millosheviqit janë krime lufte dhe gjenocid

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani në fjalën e saj në Samitin e presidentëve të rajonit në Brdo-Brijun, duke folur për perspektivën e BE-së dhe marrëdhënieve fqinjësore në rajon, ka theksuar se nuk mund të kalohet në kapitujt vijues përpara se të lexohen dhe kuptohen plotësisht kapitujt e mëparshëm. Presidentja Osmani ka theksuar se është e … Continue reading Osmani në Samitin Brdo-Brijun: Krimet e kryera nga regjimi i Millosheviqit janë krime lufte dhe gjenocid