Osmani: Mërgatën jonë është shpirti dhe zemra e Kosovës

Osmani: Mërgatën jonë është shpirti dhe zemra e Kosovës

Presidentja Vjosa Osmani në kuadër të vizitës në Slloveni, ka takuar mërgatën tonë në këtë vend, për të cilën thotë se është shpirti dhe zemra e Kosovës.


Osmani ka shkruar në Facebook se për Kosovën është pasuri një mërgatë e angazhuar dhe mirë e integruar.

“Përtej kontributit financiar, mërgata po luan rol më rëndësi në zhvillimin e Kosovës, por edhe në ruajtjen e kulturës dhe identitetit tonë në vendet ku jetojnë”, ka shkruar ajo.

Lexo edhe

Video