Osmani: Konferencat duhet patjetër të jenë edhe në Gjuhën Shqipe

Osmani: Konferencat duhet patjetër të jenë edhe në Gjuhën Shqipe

Bujar Osmani, nga BDI, thotë se të gjitha informacionet dhe konferencat për media në Maqedoninë e Veriut, duhet të jenë edhe në Gjuhën Shqipe, sepse e drejta e të gjithë qytetarëve për t’u informuar, duhet të respektohet.


Sipas tij, konferencat e ministrit të Shëndetësisë për shkak se janë të shpeshta nuk kanë arritur të jenë në të gjitha gjuhët, por shton ë se tashmë është vendosur kusht që këto konferenca të jenë edhe në gjuhën shqipe./Alsat/

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: