Osmani-Gjukanoviq kundërshtojnë idetë për ndryshimin e kufijve në Ballkan

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani në vazhdën e takimeve në kuadër të Samitit të presidentëve të shteteve të rajonit Brdo-Brijuni, ka zhvilluar një takim me presidentin e Malit të Zi, Milo Gjukanoviq. Të dy presidentët i kanë vlerësuar të mira marrëdhëniet ndërshtetërore dhe kanë potencuar se komuniteti shqiptar në Mal të Zi dhe pakica malazeze … Continue reading Osmani-Gjukanoviq kundërshtojnë idetë për ndryshimin e kufijve në Ballkan