Osmani: Fitore e thellë e BDI-së

Osmani: Fitore e thellë e BDI-së

Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani deklaroi se BDI-ja nga 50 për qind të të të dhënave BDI-ja po udhëheq bindshëm në Tetovë dhe Çair. Ai madje theksoi edhe fitore të thellë në Komunën e Sarajit dhe Dibrës. Osmani shpalli fitore edhe në Komunën e Likovës dhe Kërçovës.
“Fitore në Teracë, Sopishte, Manastir dhe Strugë”, tha Bujar Osmani.

Lexo edhe

Video