Osmani dhe Kurti vizitojnë ushtarët e FSK-së në “Defender Europe 21”

Osmani dhe Kurti vizitojnë ushtarët e FSK-së në  “Defender Europe 21”

Presidentja Vjosa Osmani, kryeministri Albin Kurti, ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj dhe komandanti i FSK-së gjenerallejtënant Rrahman Rama, do të vizitojnë ushtarët të cilët po marrin pjesë në Ushtrimin “Defender Europe 21”.

 Pas përfundimit të  ushtrimit “Defender Europe 21”, presidentja Osmani dhe kryeministri Kurti do t’iu adresohen ushtarëve.


 Ndërsa pas adresimit  për ushtarët, Osmani dhe Kurti do të kenë deklarime për media.

“Gazetarët duhet të jenë në orën 09:45 në Aeroportin e Gjakovës, ndërsa transporti i gazetarëve nga Aeroporti deri te vend ushtrimi do të bëhet nga transporti i FSK-së”, thuhet në njoftimin e Presidencës.

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.