Orlando shpreh shqetësimin për mos ratifikimin e marrëveshjeve me BE-në

Orlando shpreh shqetësimin për mos ratifikimin e marrëveshjeve me BE-në

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicola Orlando ka takuar zëvendësministren e Jashtme, Teuta Sahatqija, ku ka shprehur shqetësimin për mungesën e ratifikimit të marrëveshjeve të asistencës kyçe me BE-në, donatorin e parë dhe partnerin tregtar të Kosovës.

“Shqyrtuam bashkëpunimin dypalësh dhe u pajtuam për thellimin e marrëdhënieve politike dhe ekonomike”, ka shkruar ai në Twitter.


 

 

Lexo edhe

Video