Opozita kritikon Kurtin rreth deklaratave për arkivat dhe UÇK-në

Hapja e debatit rreth arkivave shtetërore të Kosovës është e rrezikshme për historinë e Kosovës, konsiderojnë partitë opozitare në vend, sipas së cilave deklaratat e Qeverisë së Kosovës rreth temës së arkivave dhe UÇK-së janë të papranueshme. Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri ka thënë se diskursi i Serbisë po … Continue reading Opozita kritikon Kurtin rreth deklaratave për arkivat dhe UÇK-në