Opozita i kërkon Qeverisë angazhim më të madh në shuarjen e zjarreve

Dy deputetët opozitarë, Xhavit Haliti nga PDK dhe Bekë Berisha nga AAK i kanë kërkuar Qeverisë angazhim më të madh në shuarjen e zjarreve, që u ndezën së fundmi në rajonin e Dukagjinit. Gjatë seancës plenare, në deklarimet jashtë rendit të ditës, deputeti i PDK-së, tha se temperatura e larta vijojnë të jenë të pranishme … Continue reading Opozita i kërkon Qeverisë angazhim më të madh në shuarjen e zjarreve