Operacion i policisë, konfiskohen armë në Gjakovë

Operacion i policisë, konfiskohen armë në Gjakovë

Sektori Rajonal i hetimeve nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë, sot ka realizuar plan operativ-bastisje, me urdhër të Gjykatës kompetente ne shtëpinë e te dyshuarve D.P. dhe A.J. në fshatin Mejë dhe gjatë kontrollit janë gjetur:

–        Pistoletë EKOL frat magnum cal.9mm me nr.ser.EF-1391455 dhe karikatorë

–        4cope fishek kal.762x39mm,

–        11cope fishek llojit pistoletë TT,

–        1 gëzhojë e fishekut të llojit pistoletë duket të jetë TT-së,

–        8 copë fishek TT,

–        15copë fishek 9x19mm,

–        4 copë fishek armës së gjatë nuk i dihet kalibri,

–        4 copë fishek kalibër 9x18mm,

–        1 copë fishek 47.65mm,

–        3 copë fishek 7.62x39mm dhe dy krehër për fishek.

–        1-gezhojë e armës se gjatë nuk dihet kalibri.

–        1 copë fishek kalibër 9mm.


–        1 copë fishek 7.62×39 mm, dhe 1 fishek 7.65mm.

–        3 copë fishek 9mm,

–        3 copë fishek 7.65mm dhe 1 fishek 7.62x39mm

–        Këllëf i armës së shkurtë më ngjyrë të zezë

–        21 copë, Fishek kalibër 7.62x39mm.

–        7 copë gëzhoja të pistoletës kalibër i pa njohur.

–        25 copë gëzhojë te pistoletës kalibër i pa njohur duken te jen te armës me gaz.

–        53 cope, gëzhoja 7.62x39mm

–        Karikator dhe 4-fishek kalibër 7.65mm.

–        10 cope fishek armës se gjatë nuk i dihet kalibri,

–        44 copë fishek të llojit pistoletë TT dhe

–        5 krehër te fishekëve.

Ndërsa në shtëpinë e të dyshuarit të dytë gjatë kontrollit nuk është gjetur asgjë të dyshuar.

Të dyshuarit pas intervistimit me urdhër te Prokurorit kujdestar i dyshuari D.P. ndalohet në ndalim policor prej 48 orësh ndërsa i dyshuari A.J. lirohet në procedurë të rregullt.

Lexo edhe

error: