Olive Medical & Laboratory tani edhe në Gjilan

Olive Medical & Laboratory tani edhe në Gjilan

Olive Medical & Laboratory ka njoftuar të gjithë klientët se tashmë mund të marrin shërbimet laboratorike dhe ato mjekësore edhe në laboratorin e tyre në Gjilan.


Olive Medical & Laboratory thotë se vlerëson lartë besimin e klientëve duke ofruar shërbimet më afër tyre.

“Olive Medical & Laboratory Gjilan gjendet në rrugën 7 Shtatori. Beso në më t’mirët. Kontakti: 049 520 125 & 049 520 149, Rruga 7 Shtatori, Gjilan, www.olivemedical-ks.com “, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video