Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Olive Medical & Laboratory bën marrjen e analizave në kushte shtëpiake

Olive Medical & Laboratory bën marrjen e analizave në kushte shtëpiake

Olive Medical & Laboratory bën marrjen e analizave në kushte shtëpiake.


Thirr në njërin nga numrat e telefonit dhe ne do të vijmë të marrim analizat tuaja: 049520056 & 049520078

Beso në më t’mirët, beso në Olive Medical & Laboratory

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: