Ofertë për blerje të biznesit – Restorant Leka Steak House

Ofertë për blerje të biznesit – Restorant Leka Steak House

Ofertë për blerje të biznesit – Restaurant Leka Steak House                                                     

Çmimi: Sipas marrëveshjes              

Aktiv: Deri me 01.03.2022

Afati i shitjes: 30.04.2022

Përshkrim i biznesit:


I vendosur në një lokacion perfekt, në qendër të Prishtinës, me një sipërfaqe prej 400 m2 sallë dhe 150 m2 sipërfaqe të kuzhinës, Leka Steak House ofron mundësi të jashtëzakonshme për të startuar dhe krijuar një biznes të ri që ofron mundësi të mira përfitimi dhe shërbimi cilësor për klientët potencial.

Restoranti është operativ, i pajisur me të gjitha produktet përcjellëse duke përfshirë edhe kuzhinë moderne të kompletuar deri në detajin e fundit pa pasur nevojë të investohet në asgjë brenda tij.

Shpenzoni pak kohë për ta vizituar lokacionin tonë me ç’rast do t’ju ofrohet një ofertë e favorshme.

Leka Steak House gjendet në Prishtinë, në lagjen Ulpiana. Adresa në Facebook: https://www.facebook.com/steakhouseleka .

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë email në adresën: [email protected] apo mund të kontaktojnë  përmes telefonit: +383 44 616 616 dhe +383 44 221 424.

Leka Steak House, restorant i nivelit të lartë!

Lexo edhe

Video