Ofertë me shumë zbritje, ejani na vizitoni Kurriz-Dardani

Ofertë me shumë zbritje, ejani na vizitoni Kurriz-Dardani

Klient të dashur, në ketë fundjavë fillon super oferta e leverdishme në Conad Kosova, marketi në Kurriz!

deri në 50%

Përzgjidhni uljet e preferuara në marketin Conad në Kurriz për nevojat ditore tuaja!


Vizitoni Conad dhe ushqehuni shëndetshëm me shumëllojshmëri produktesh!

Ju, para gjërave

Oferta e vlefshme prej 06 mars deri 12 mars në piken në Kurriz-Dardani.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.