Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Ofertë e re nga ProCredit: Kredi për shtëpi me kushte speciale

Ofertë e re nga ProCredit: Kredi për shtëpi me kushte speciale

Banka ProCredit ka lansuar ofertën më të re për kredi për blerjen e shtëpisë, banesës dhe patundshmërive me normë shumë të favorshme të interesit duke filluar nga 3.84%.

Përparësitë në bankën ProCredit:

  • Normë të favorshme  
  • Proces i thjeshtë i aplikimit
  • Trajtim i shpejtë i aplikacioneve 

APLIKO ONLINE KËTU[DRPK1] 

Si të aplikosh online?


(https://fb.watch/4Za5T0q7RV/ )

Kalo rrogën në ProCredit dhe përfito nga kjo mundësi si dhe shfrytëzo shërbimet tjera të ofruar nga banka ProCredit për një bankim efikas dhe modern. Bëhu klient i yni, apliko online.  

Oferta vlen deri më: 30 qershor 2021


 [DRPK1]https://www.procreditbank-kos.com/shq/apliko-online/?private=true&category=7&interest=1

 [DRPK2]https://www.procreditbank-direct.com/kosovo/ksv/form

Lexo edhe

Video

error: