Ofertat më atraktive mund t’i gjeni në rrjetin e marketeve Conad Kosova

Ofertat më atraktive mund t’i gjeni në rrjetin e marketeve Conad Kosova

Mos lejo të shkojë fundjava, pa kaluar nga Conad. Një sërë produktesh cilësore dhe plot leverdi.


Prej 1 -7 maj, Conad Kosova ofron produktet më të përzgjedhura të prodhuara dhe të destinuara për tregun evropian drejtpërdrejt nga Conad Italia. 

Ulje shumë llojshmëri produktesh, super çmime, cilësi dhe shumë produkte vendore.

Lexo edhe

Video