Oferta më e re nga Artmotion, 2 muajt e parë falas

Oferta më e re nga Artmotion, 2 muajt e parë falas

Artmotion edhe këtë radhë befason me ofertat më të përshtatshme për nevojat e cdo familje Kosovare. Këtë radhë pakoja më e pasur Premium, përplot 240 kanale, me shpejtësi të internetit deri në 250 mbps dhe një resiver të dytë gratis, ofrohet për klientët e rinjë duke dhuruar 2 muaj falas.

Në muajin Shkurt Artmotion sjell ofertën promocionale të Pakos Premium për klientët e rinjë të cilën bëhen pjesë e familjes Artmotion, duke përfituar kështu dy muajt e parë falas.


Pako Premium ofron një gamë të gjerë programative deri në 240 kanale, ligat më ekskluzive të sportit vendor dhe ndërkombëtarë si Superliga e Futbollit Kosovar, NBA, Bundesliga, Formula 1, Moto GP, Judo, e nga viti 2021-2024 ekskluziviteti i tri ligave më të forta Europiane të UEFA-s, Champions League, Europa League  dhe garës më të re e cila do të transmetohet nga viti i ardhshëm Conference League, kanalet ekskluzive si Klan Kosova, Klan TV, Alsat M, kanalet më të njohura turke, e 14 kanale unike të vetë  menaxhuara nga kompania,  të kategorive, sport,  filma e seriale, dokumentarë, kanale argëtuese e duke mos i harruar kanalet për më të vegjëlit e ekranit.

Pra i gjithë  ky programacion i pasur dhe unik të  cilit i shtohen edhe shërbimet e internetit më  stabil në  vend, me një  shpejtësi deri në 250 mbps dhe një resiver të dytë gratis, e dy muaj të parë falas do të  ofrohet për klientët e rinjë.

Për informata shtesë, telefononi në  numrin pa pagesë  0800 20 600, apo vizitoni faqen zyrtare https://artmotion.net/kontakt/ ,  për tu informuar rreth adresave të pikave zyrtare të  shitjes së Artmotion në Kosovë.

Lexo edhe

Video