Oferta Exluzive për Javën e kuzhinës Italiane në Kosovë

Oferta Exluzive për Javën e kuzhinës Italiane në Kosovë

Ofertë dhe atmosferë tipike Italiane në Marketet tona, gjatë në Javës së kuzhinës Italiane në Kosovë⁣ 🇮🇹🇽🇰⁣Nga data 23 – 29 Nëntor 👌☘️🥳#Conad Cilësi – Qëndrueshmëri – Levërdi – Shëndet💦🍀✅ Edicioni i radhës së Javës së Kuzhinës Italiane në Kosovë zhvillohet nga 23 në 29 Nëntor💚🤍❤✅ Mirësevini!

Lexo edhe

Video

error: