Oferta all inclusive për në Flower Hotel & Resort

Oferta all inclusive për në Flower Hotel & Resort

Flower Hotel & Resort ka publikuar një ofertë mjaft të favorshme all inclusive për muajin korrik.

Në ofertën e Flower Hotel & Resort përfshihen dy pishina të jashtme, dy plazhe private, pije pa limit, fushë tenisi, mbrëmje festive çdo darkë, e shumë e shumë shërbime tjera, të cilat do t’i bëjnë pushimet e juaja të paharruara.

Përfito ofertën 📩

Oferta ALL INCLUSIVE për muajin korrik në Flower

Resort!!!

Përfshihet:

✔ Mëngjes/Drekë/Snack/Darkë

✔ Pije pa limit

✔ 2 pishina të jashtme dhe Plazh Privat

✔ Beach Bar


✔ Fushë Tenisi

✔ Mbrëmje festive çdo darkë/Muzike Live

✔ Dj performance/Beach Bar

✔ Spa

✔ Parkim/Wifi pa pagesë

http://www.hotel-flower.com/

+355 67 604 0707

Send message+355 67 604 0707

[email protected]

Lexo edhe

Video