OBSH paralajmëron për një valë të tretë të koronavirusit në Evropë

Një rënie 10-javore e infeksioneve të reja të koronavirusit në Evropë ka marrë fund dhe një valë e re e infeksioneve është e pashmangshme nëse qytetarët dhe politikanët nuk qëndrojnë të disiplinuar, tha sot shefi i OBSH-së për Evropën, Hans Kluge. Javën e kaluar, numri i rasteve të reja u rrit me 10 për qind … Continue reading OBSH paralajmëron për një valë të tretë të koronavirusit në Evropë