OBSH: Origjina e vatrës së re me koronavirus në Pekin është e panjohur

Origjina e vatrës së re me COVID-19 në Pekin është e panjohur, tha sot drejtori ekzekutiv i Organizatës Botërore të Shëndetit, Mike Ryan, duke përshkruar pretendimin se mund të ketë qenë për shkak të importit ose paketimit të salmonit. Disa pjesë të kryeqytetit kinez vendosën pika kontrolli të sigurisë sot, mbyllën shkollat dhe u kërkuan … Continue reading OBSH: Origjina e vatrës së re me koronavirus në Pekin është e panjohur