Nusja nga ferri: ‘Kush nuk vjen në dasmën time për shkak të kurorës, nuk ekziston për mua’

Nusja nga ferri: ‘Kush nuk vjen në dasmën time për shkak të kurorës, nuk ekziston për mua’

Të gjithë e dinë se çfarë lloj ‘çmendurie’ mund të kapë një grua ndërsa afrohet dita e dasmës.

Një nuse e re shkoi një hap më tej, duke kërcënuar miqtë se ‘ata nuk do të ekzistojnë më’ nëse nuk vijnë në dasmën e saj nga frika e koronavirusit.


Në një postim në Facebook, nusja e re tha se “nuk do ta linte paranojën e saj mbi koronavirusin të prishë ditën e saj të madhe”.

“Kam kaluar 15 muaj duke planifikuar martesën. Kam shpenzuar mijëra dollarë. Unë praktikoja,  shmanga grindjet familjare dhe për shkak të gjithë kësaj, desha t’i kujtoja mysafirët e mi se nëse ata nuk do të vijnë në dasmën time, do të jenë të vdekur për mua”, shkroi ajo, transmeton KosovaPress.

 

Lexo edhe

Video