Nushi: Nga falja e gjobave janë përjashtuar bizneset e mëdha dhe partitë politike

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, po shqyrton në parim Projektligjin për faljen e masave ndëshkimore të vendosura gjatë periudhës së Pandemisë Covid-19.  Qëllimi i këtij projektligji është falja e masave ndëshkimore të shqiptuara nga institucionet e Kosovës si dhe përcaktimi i procedurave në lidhje me formën e  këtyre masave. Propozuesi i këtij projektligji, Nol … Continue reading Nushi: Nga falja e gjobave janë përjashtuar bizneset e mëdha dhe partitë politike