Numrat e fundit në vitin e lindjes përcaktojnë të ardhmen tuaj

Numrat e fundit në vitin e lindjes përcaktojnë të ardhmen tuaj

Sipas kalendarit të lashtë kinez, në çdo kohë një nga pesë elementët kryesorë dominon tokën: druri, zjarri, toka, ajri dhe uji.

Këta elementë kanë një ndikim të fortë jo vetëm në natyrë, por edhe në karakterin e një personi, ato përcaktojnë forcën mendore, zakonet, ambiciet.

Elementet përcaktojnë momente të rëndësishme në fatin e një personi, dhe shifra e fundit në vitin e lindjes lidhet me një element të caktuar.

Gjeni shifrën e fundit në vitin e lindjes tuaj më poshtë dhe lexoni se çfarë do të thotë:

Elementi i Tokës – Shifra e fundit e vitit të lindjes është 8 ose 9

Ata zgjidhin problemet në fazat e një koka të matur, kanë një intuitë të zhvilluar mirë. Ata kanë vlera morale të zhvilluara mirë. Etika dhe disiplina janë pikat e forta të tyre. Ata gjithashtu dinë të përdorin burimet e tyre me mençuri. Ata kanë një marrëdhënie fantastike me paratë, ata janë në gjendje të shohin shumë gjëra nga këndvështrimi i tyre.

Ata kanë emocione të forta, por iu mungon pak aventura. Ata duan të kontrollojnë gjithçka dhe shpesh udhëhiqen vetëm nga interesat e tyre. Ata kanë më shumë frikë nga e panjohura në jetë. Elementi i Tokës është i lidhur me sistemin tretës, veçanërisht me shpretkën dhe stomakun.

Elementi i Zjarrit – Shifra e fundit e vitit të lindjes është 6 ose 7

Njerëzit me elementin e Zjarrit janë gjithmonë në kërkim të aventurës dhe kurrë nuk refuzojnë të eksplorojnë diçka të re. Ata janë individë shumë aktivë, energjikë me aftësitë e udhëheqësve të mëdhenj. U pëlqen të konkurrojnë dhe të fitojnë. Njerëzit e zjarrtë janë tërheqës, nuk e durojnë dot vetminë, preferojnë të rrethohen nga njerëz dhe të jenë vazhdimisht në lëvizje. Për më tepër, ata janë jashtëzakonisht të lidhur me të dashurit. Ata janë të zgjuar, miqësorë, të vendosur dhe efikas.


Disavantazhet janë agresiviteti dhe dëshira e tepërt për të arritur qëllimin në çdo mënyrë, përveç kësaj ata janë shumë emocionalë dhe vuajnë nga mungesa e durimit. Mund të jem shumë ambicioze. Zjarri është në jug, ai përfaqëson stinën e verës, ngjyra është e kuqe e zjarrtë dhe lidhet me sistemin kardiovaskular dhe zemrën. Njerëz të tillë këshillohen të qëndrojnë larg temperaturave të larta dhe të kontrollojnë emocionet e tyre.

Elementi i Drurit – Shifra e fundit e vitit të lindjes është 4 ose 5

Këta njerëz janë shumë bujarë dhe i përmbahen parimeve të tyre në aspektin e sjelljes etike, u pëlqen të eksplorojnë botën dhe të analizojnë informacionin. Ato karakterizohen gjithashtu nga një fuqi e rrallë bindëse. Ata shpesh janë krijues, gjë që manifestohet në gjithçka që bëjnë. Ata janë punëtorë, kanë tendencë të jenë vazhdimisht të zënë, pasi mendojnë se puna është përdorimi më i mirë i energjisë së tyre.

Vetëbesimi është një nga tiparet më të mira të njerëzve në këtë element. Ata janë miq besnikë dhe kurrë nuk sillen në mënyrë egoiste. Ata shkëlqejnë në punën në grup dhe janë shumë të dhembshur. Ata bëjnë gabim duke marrë më shumë detyra sesa mund të përballojnë. Elementi i pemës është pranvera.

Elementi i Ujit – Shifra e fundit e vitit të lindjes është 2 ose 3

Njerëzit me elementin e ujit konsiderohen simpatik dhe të pëlqyeshëm, ata dinë të simpatizojnë, janë shumë të lehtë dhe dinë të ecin në mënyrë perfekte gjatë gjithë jetës. Ata janë të zgjuar dhe krijues. Zakonisht zotërojnë disa profesione, kanë aftësi komunikimi dhe mund të jenë shumë bindëse. Ne gjithashtu duhet të përmendim aftësitë e tyre të jashtëzakonshme në fushën e diplomacisë. Ata janë intuitivë dhe në gjendje të kuptojnë atë që i shpëton vëmendjes së njerëzve të tjerë.

Ata janë organizatorë të mirë dhe jo më pak interpretues të mirë. Për më tepër, ata gjithmonë përpiqen të gjejnë një zgjidhje të thjeshtë. Karakterizohen nga përshtatshmëria. Uji është në veri, sezoni është dimër, ngjyra është e zezë. Uji është i lidhur me sistemin skeletor.

Elementi i Ajrit – Shifrat e fundit të vitit të lindjes janë 0 ose 1

Shumë i pavarur, i vetë-mjaftueshëm, për shkak të karakterit të. Ata e duan veten, por gjithashtu kujdesen dhe respektojnë të tjerët. Si rregull, ata janë mjaft të përmbajtur, por nën presionin e jashtëm ata mbrojnë në mënyrë aktive dhe të palëkundur këndvështrimin e tyre. Përfaqësuesit e këtij elementi përpiqen për rregull dhe preferojnë ekuilibrin dhe pastërtinë në çdo kuptim të fjalës. Ata janë të besueshëm, por nuk po përpiqen të mbyten në masa. Kur njerëzit e këtij elementi e dinë se çfarë duan, atëherë mund të kenë zili për vendosmërinë e tyre, sepse pengesat dhe dështimet nuk i ndalojnë këta njerëz.

Ata dinë të zgjidhin problemet me lehtësi, nuk kanë frikë nga vetmia, por duan që shoqëria të njohë arritjet dhe sukseset e tyre. Në to, mund të vërehet një dëshirë e vetëdijshme për luks dhe para. Ajri është një aromë, stina është vjeshta, ngjyra është e bardhë dhe është e lidhur me sistemin e frymëmarrjes dhe mushkëritë.

Lexo edhe

Video