Numërohen votat me kusht edhe për Kaçanik

Numërohen votat me kusht edhe për Kaçanik

Në QNR ka përfunduar numërimi i votave me kushte dhe të personave me nevoja të veçanta për zgjedhjet në Kaçanik.


Kandidati i PDK-së Besim Ilazi ka marrë më së shumti vota 107, pasuar nga Jeton Raka i Lëvizjes Vetëvendosje me 81. Shkëlqim Jakupi nga LDK-ja ka marrë 23 vota, Shukri Luta, kandidat i pavarur 16 dhe Kastriot Ibushi, po ashtu kandidat i pavarur ka marrë vetëm dy vota.

Kaçaniku do të jetë pjesë e balotazhit më 14 nëntor. Besim Ilazi dhe Jeton Raka do të jenë pjesë e garës, pasi asnjëri prej tyre në raundin e parë nuk mori mbi 50 për qind të votave të nevojshme.

Lexo edhe

Video

error: