Numërohen 60 % e votave në Vushtrri, prinë Ferit Idrizi i PDK-së

Numërohen 60 % e votave në Vushtrri, prinë Ferit Idrizi i PDK-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar numërimin e votave në Vushtrri, ku deri më tash janë numëruar 42.813 vota ose 59,72%, nga 71.684 sa kanë votuar gjithsejtë në këtë komunë.


Sipas rezultateve, Ferit Idrizi nga PDK deri tash ka marrë 8.113 vota ose 55,30% të votave dhe Xhafer Tahiri I LDK-së ka marrë 6.559 vota ose 44,70% e votave. Megjithatë, numërimi dhe publikimi I votave po vazhdon në këtë komunë.

Lexo edhe

Video