Nuk respektuan vendimin e Qeverisë së Kosovës, arrestohen dy shtetas të Shqipërisë

Nuk respektuan vendimin e Qeverisë së Kosovës, arrestohen dy shtetas të Shqipërisë

Një shtetas i Shqipërisë është arrestuar në fshatin Zajm të Klinës dhe një tjetër në fshatin Drenoc të Malishevës, pasi që nuk kanë respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria e Kosovës.


Të njëjtit me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

 

Lexo edhe

error: