Nuk miratohet marrëveshja për financimin e programit “Nxitja dhe levimi i mundësive për sigurimin e ujit”

Nuk miratohet marrëveshja për financimin e programit “Nxitja dhe levimi i mundësive për sigurimin e ujit”

Kuvendi i Kosovës nuk e miraton marrëveshjen për financimin e programit “Nxitja dhe levimi i mundësive për sigurimin e ujit”.


Kjo marrëveshje nuk është arritur të kaloj pasi që nuk kishte kuorum në seancën e sotme. Kjo pikë është shyrë  për seancë e radhës.

Lexo edhe

Video

error: