Nju Jorku vendos vaksinimin e detyrueshëm për punonjësit në kompanitë private

Nju Jorku vendos vaksinimin e detyrueshëm për punonjësit në kompanitë private

Kompanitë private në Nju Jork do të duhet të kërkojnë nga punonjësit që të vaksinohen kundër koronavirusit në të ardhmen, njoftoi sot kryebashkiaku Bill de Blasio.


Vaksinimi do të jetë i detyrueshëm nga 27 dhjetori për të gjithë punonjësit në sektorin privat të Nju Jorkut, i cili përbëhet nga rreth 184.000 kompani.

Qëllimi i masës është të parandalojë një rritje të papritur të numrit të infeksioneve me korona me virus gjatë sezonit të festave dhe muajve të ftohtë.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.