Njohja e shkronjave në kopshtin “Gjeniu”

Njohja e shkronjave në kopshtin “Gjeniu”

Emisioni “Foleja” vizitoi kopshtin e fëmijëve “Gjeniu” në Prishtinë.


Së bashku me fëmijët e kopshtit bëmë ushtrimet e mëngjesit, njohjen e shkonjës B si dhe përgatisim buqeta me lule!

Për më shumë ndiqni rubrikën “Bota e fëmijëve”.

Lexo edhe

Video