Njihuni me Jona Brahimin, piktoren e portreteve të veçanta

Njihuni me Jona Brahimin, piktoren e portreteve të veçanta

Është 16-vjeç dhe pasioni që ka për artin është më i madh se gjithçka tjetër.

Jona Brahimi vijon mësimet në gjimnazin “Xhevdet Doda” dhe është nxënëse e kursit të pikturës “HB Atelier”.


Përveç vizatimit, ajo merret edhe me sporte të ndryshme dhe fitnes.

Për më shumë klikoni linkun më posht;

Lexo edhe

Video