Një trik i thjeshtë që do të rikthejë butësinë në peshqirët e fortë

Një trik i thjeshtë që do të rikthejë butësinë në peshqirët e fortë

A keni menduar ndonjëherë se si është që në dhomat e hotelit peshqirët janë gjithmonë të butë dhe aromatik, gjë që rrallë ndodh me ju edhe pse përdorni zbutës pëlhure? Për fat të mirë, zgjidhja ekziston dhe është shumë e thjeshtë.

Pas dushit, kur të freskoheni plotësisht, ai moment i mrekullueshëm mund të shkatërrohet nga një peshqir i zakonshëm me të cilin pothuajse mund të shtresoni tërë trupin. Sapo peshqirët të bëhen të fortë, është e vështirë t’i kthesh atyre butësinë që i zbukuronte kur ishin krejt të reja.


Ekziston një trik i thjeshtë që do të parandalojë që peshqirët të bëhen të ashpër, por gjithashtu do t’ju ndihmojë nëse ato tashmë janë. Duhet vërtet pak kohë dhe aspak përpjekje.

Peshqirët duhet të lahen gjithmonë në 40 ose 60 gradë, dhe është e nevojshme të shtoni pluhur dhe 120 mililitra uthull të bardhë në vend të zbutësit të rrobave. Do të përmirësojë gjithashtu veprimin e pluhurit, dhe të gjitha rrobat, përfshirë peshqirët, do të nuhasin dhe do të jenë të buta në prekje.

Shkundni mirë para se të thahen. Meqenëse është verë, është më mirë t’i lini të thahen në ajër.

Video

3 Comments

Komentet janë të mbyllura.