Një test interesant zbulon se çfarë ngjyrash ka shpirti juaj

Një test interesant zbulon se çfarë ngjyrash ka shpirti juaj

Merrni këtë test interesant dhe zbuloni se çfarë ngjyre ka shpirti juaj.

Përveç pamjes sonë të jashtme dhe asaj që është e dukshme për të gjithë, besohet se ekziston ajo qenie e brendshme, primordiale, dhe ai është shpirti.

Mund të ketë ngjyra të ndryshme, në varësi të karakterit tuaj, dhe ju e zgjidhni testin dhe zbuloni nëse shpirti juaj është i verdhë, blu apo i kuq dhe çfarë do të thotë në të vërtetë ajo ngjyrë.

1. Çfarë bëni në fundjavë?

A Lexoj libra dhe shikoj dokumentarë.

B Unë eci në natyrë.

C Çfarë dua në atë moment.

2. Në cilin vend mitik do të dëshironit të shkonit?

A Një nëntokë

B Qyteti Smerald

C Një pyll përrallor

3. Një grua e moshuar po përpiqet të kalojë rrugën. Çfarë do të bësh?

A Unë do të buzëqesh dhe do ta pyes nëse ka nevojë për ndihmë. Të moshuarit janë vërtet të këndshëm.

B Unë do të shoh se sa kohë ajo duhet të kalojë.

C Unë nuk do të ndërhyja, ndoshta ai do të më japë një problem ose do të fillojë një histori të mërzitshme.

4. Shihni një qen të humbur në rrugë, çfarë do të bëni?

A Unë do t’i kërkoj familjes ta marrë atë.

B I bëj foto dhe i shpërndaj në rrjetet sociale për të gjetur pronarin.

C Ndoshta është braktisur, nuk do ta prekja.


5. Cilët libra ju pëlqen të lexoni më shumë?

A Triler emocionues dhe romane aventureske

B Asgjë, nuk kam ndonjë preferencë të veçantë

C Diçka informative dhe edukative

6. Kafsha juaj e preferuar është…

A Brejtësi

B Delfini

C Qeni

7. Ëmbëlsira juaj e preferuar është…

A Fruta

B Tortë me çokollatë

C Ëmbëlsirë

Zgjidhjet

Shumica e përgjigjeve nën A

Shpirti juaj është i verdhë. E verdha është ngjyra e diellit, shoqërohet me gëzim, lumturi, mirëkuptim, energji. Për fat, jeni ju. Është ngjyra më e lumtur nga të gjitha. Ju prisni të ndihmoni të tjerët dhe ky është misioni juaj. Shpesh ua ndriçoni ditën të tjerëve, madje edhe atyre që nuk janë aq të dashur për ju. Megjithatë, kini kujdes, sepse ecja në retë mund t’ju kthehet në mënyrë të keqe.

Shumica e përgjigjeve nën B

Shpirti juaj është blu! Ajo lidhet me elegancën, fuqinë, misticizmin, sekretet, paqen. Edhe pse shumë e konsiderojnë të ftohtë, në një farë mënyre është simbol i bukurisë. Jeni të lumtur që jeni vetëm dhe kënaqeni. Ju qëndroni mënjanë, por dini si të ndihmoni kur është e nevojshme. Ju gjithmonë dalloheni nga turma.

Shumica e përgjigjeve nën C

Shpirti juaj është i kuq! E kuqja është ngjyra e zjarrit dhe e gjakut, prandaj lidhet me forcën, fuqinë, luftën, vendosmërinë, pasionin, dashurinë… Ju jeni një zjarr i gjallë. Reagoni ngrohtësisht dhe miqësore, por vetëm kur trajtoheni mirë. Por nëse dikush përpiqet t’ju mashtrojë, le të presë një zjarr!

Lexo edhe

Video