Një person ka humbur jetën dhe 483 të tjerë kanë rezultuar pozitiv me koronavirus

Një person ka humbur jetën dhe 483 të tjerë kanë rezultuar pozitiv me koronavirus

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se përgjatë 24 orëve të fundit 483 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona.


Një preson e ka humbur jetën ndërsa 1196 të tjerë janë shëruar.

45 qytetarë gjatë 24 orëve të fundit janë vaksinuar dhe 1598 testime janë bërë gjithsej.

Lexo edhe

Video