Një person arrestohet për kansoje ndaj zyrtarëve policorë

Një person arrestohet për kansoje ndaj zyrtarëve policorë

Një person u arrestua sot në Pejë për veprën penale “Kanosje ndaj personave zyrtarë”.


“Drejtoria Rajonale e Policisё Pejё, Stacioni Policor nё Pejё, me datё 24.01.2023, rreth orёs 11:40, nё rrugën “Eliot Engel” nё Pejё, pёr deri sa zyrtaret Policor ishin duke shqiptuar fletgjobё pёr kundёrvajtje nё komunikacion ndaj tё dyshuarit. I dyshuari fillimisht nё shenjё revolte kishte shkelmuar veturën e Policisё, pёr veprimet e bёra i dyshuari ёshtё shoqёruar nё Stacionin Policor nё Pejё, dhe gjatё intervistimit ka vazhduar me paknaqёsitё e tij duk i kanosur zyrtaret Policor.”, bëri të ditur Policia.

Lidhur me rastin, u njoftua Prokurori i shtetit, i cili urdhëroi qё i dyshuari tё ndalohet pёr 48-orё.

Lexo edhe

Video