Një muaj paraburgim të dyshimtëve për sulmin terroristë në Banjskë të Zveçanit

Ka përfunduar seanca dëgjimore ndaj të arrestuarve për sulmin fshatin Banjkë të Zveçanit.


Gjykata Themelore në Prishtinë ua ka caktuar nga një muaj paraburgim të dyshimtëve për sulmin terrorist të së dielës në fshatin Banjskë të Zveçanit.

Në seancën dëgjimore të mbajtur, gjyqtari special i Gjykatës në Prishtinë e ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së sigurisë ndaj dy të dyshimtëve: Ballagosje Spasojeviq dhe Dushan Maksimoviq.

Lexo edhe

Video