Një muaj paraburgim për vrasje në tentativë

Gjykata Themelore në Ferizaj ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës 1 muaj paraburgim ndaj të pandehurit A.D., shtetas kosovar, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale vrasja në tentativë. I pandehuri dyshohet se më 01.08.2021, në Ferizaj së bashku me të pandehurin B.M. dhe një … Continue reading Një muaj paraburgim për vrasje në tentativë