Një litër naftë sot shitet për 1 euro e 72 centë

Një litër naftë sot shitet për 1 euro e 72 centë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se një litër naftë sot do të shitet për 1 euro e 72 centë.


Sipas MINT, çmimi maksimal i lejuar për benzinë është 1 euro e 38 centë.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: shtatëdhjetë e gjashtë centë për litër.

Lexo edhe

Video