Një lajm i mrekullueshëm për adhuruesit e blerjeve dhe argëtimit pa limit

Një lajm i mrekullueshëm për adhuruesit e blerjeve dhe argëtimit pa limit

Qendra tregtare, argëtuese dhe rekreative, më e madhja në rajon, Prishtina Mall, prej datës 09 mars 2023 nga ora 09:00 hap dyert për të gjithë adhuruesit e blerjeve dhe argëtimit.  

Blerjet në Prishtina Mall do të jenë aventurë në vete, pasi që do të keni mundësi zgjedhjeje në mesin e mbi 200 brendeve të njohura ndërkombëtare.


Te Prishtina Mall, ju do të mund të shijoni një gamë të gjerë specialitetesh gastronomike, nga ushqimi i shpejtë deri te kuzhina tradicionale dhe ajo ndërkombëtare, kafenetë dhe baret, të gjitha ju presin në këndin e ushqimit. Me tavanet e larta, dritën natyrale dhe hapësirat e gjelbra, në Prishtina Mall ju pret një mjedis i qetë dhe komod që do t’ju bëjë të ndiheni si në shtëpinë tuaj. 

Derisa ju ftojmë ta vizitoni qendrën më të madhe tregtare, argëtuese dhe rekreative në rajon, ju lusim për mirëkuptimin nëse rruga do të jetë më e ngarkuar se zakonisht dhe do t’iu duhet më shumë kohë për të arritur deri te ne. Gjithsesi, mos e humbisni ngjarjen më madhështore në rajon, shënojeni datën 9 mars në kalendarët tuaj dhe bëhuni gati për të eksploruar gjithçka që ofron Prishtina Mall!  

Lexo edhe

Video