Një i mitur dhunon një të mitur në Rahovec

Një i mitur dhunon një të mitur në Rahovec

Policia e Kosovës ka njoftuar për një rast të dhunimit të një të miture në Rahovec.

I dyshuari, i mitur është arrestuar dhe është dërguar në mbajtje.


Rasti është inicuar si dhunim dhe viktima është dërguar për ekzaminim mjekësor.

Rahovec 17.08.2022 – 23:00. Është arrestuar i dyshuari i mitur mashkull kosovar nën dyshimin se kishte dhunuar viktimën e mitur femër  kosovare. Lidhur me rastin është konsultuar prokurori i shtetit me vendim të së cilit i dyshuari është dërguar në mbajtje ndërsa e dyshuara do të dërgohet në ekzaminim mjekësor.

Lexo edhe

Video