Një i arrestuar dhe 652 tiketa për mosrespektim të masave anti Covid-19

Një i arrestuar dhe 652 tiketa për mosrespektim të masave anti Covid-19

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Gjakovë, nuk ka respektuar urdhrat e personave zyrtar për të vendosur maskën, deri sa i është shqiptuar dënimi i dyshuari është bërë arrogant dhe policët janë detyruar ta arrestojnë.


Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

Ndërkohë në gjithë Kosovë, policia ka shqiptuar 652 tiketa në bazë të ligjit Covid – 19.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.