Një grua mbeti shtatzënë pas dhunimit në Gjilan

Një grua mbeti shtatzënë pas dhunimit në Gjilan

Policia e Kosovës njoftoi se një grua në Gjilan ka rezultuar se është shtatzënë si pasojë e dhunimit.

Në konsultim me prokurorin rasti është kualifikuar si dhunim, ndërsa njësitet policore janë duke hetuar rastin.


Rasti është inicuar si dhunim.

“Gjilan NN. Me datë 25.10.2022 viktima femër  kosovare pas kontrollit mjekësor ka rezultuar se është shtatzënë. Në konsultim me prokurorin, rasti është kualifikuar si më lartë, dhe njësitet policore janë duke hetuar rastin”, thuhet në njoftimin e policisë.

Lexo edhe

Video