Një foshnje po trajtohet nga COVID-19 në Neonatologji

Një foshnje po trajtohet nga COVID-19 në Neonatologji

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 52 pacientë me Covid-19 janë në trajtim në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Raporti i datës 13 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 19 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 2 pacientë


Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 2 raste

Spitali i Gjakovës, 8 pacientë

Spitali i Prizrenit, 3 pacientë

Spitali i Pejës, 9 pacientë

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë

Lexo edhe

Video