Një copëz parajse në Jon

Një copëz parajse në Jon

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka shkruar se pothuajse i pazbuluar nga turistët, ishulli i Tongos në Sarandë është një copëz parajse në Jon.

Ai ka shkruar në Facebook se me ky ishull rrethohet nga uji i kristaltë dhe rëra e bardhë.


Lexo edhe

Video