Një buzëqeshje nën maskë (Foto)

Një buzëqeshje nën maskë (Foto)

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka postuar disa fotografi nga Klinika e Pediatrisë, ku shihen infermieret pas shpërndarjes së terapisë për fëmijët e prekur me COVID.


“Pas shpërndarjes së terapisë për fëmijët e prekur me COVID, një përshëndetje e ngrohtë- me një buzëqeshje nën maskë, nga infermieret e Klinikës së Pediatrisë, plot vullnet për punë, ndonëse para vetës kanë një ditë të lodhshme dhe të gjatë”, thuhet në postimin e ShSKUK-së.

Lexo edhe

Video