Një burrë raporton të zhdukur gruan me pesë fëmijë

Një burrë raporton të zhdukur gruan me pesë fëmijë

Një person nga Pjetershani i Gjakovës ka njoftuar Policinë se bashkëshortja me pesë fëmijë janë larguar nga shtëpia dhe se nuk janë kthyer më.


“Fsh. Pjetershan, Gjakovë 21.10.2021 – 23:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se me datën dhe kohën e lartë cekur kur ishte kthyer në shtëpi nuk i kishte gjetur në shtëpi bashkëshorten dhe pesë (5) fëmijët e tij dhe se nga ajo kohë nuk ka pasur kontakt me ta dhe nuk din për vend-ndodhjen e tyre”, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës.

Lexo edhe

Video

error: