Një autobus me qytetarë nga Gorazhdeci nisen drejt Serbisë për të votuar

Qytetarët serbë në Kosovë u organizuan në mënyrë të ndryshme për të shkuar dhe për të hedhë votën në Serbi, ku edhe po mbahen sot zgjedhjet parlamentare.

Kolona u krijuan në Jarinje e Bërnjak, pika kufitare këto që lidhin Kosovën me Serbinë.


Gazetari i KosovaPress, raporton se edhe qytetarët e Gorazhdecit u organizuan që të shkojnë për në Serbi. Nga Gorazhdeci është një nisur me qytetarë, ndërsa të tjerë shkuan me vetura private.

Por që qytetarët aty nuk kanë pranuar që të prononcohen për medie para votimit dhe asaj se si do të shkojnë për të votuar.

Lexo edhe

Video