Vendoset pema e festave të fundvitit në Prishtinë

Vendoset pema e festave të fundvitit në Prishtinë

Në sheshin “Zahir Pajaziti”, në kryeqytet, sot pasdite është vendosur pema e festave të fundvitit.


Me afrimin e festave, çdo vit dekorohen sheshet në Prishtinë dhe kjo tanimë është kthyer në një traditë të bukur, duke tërhequr vëmendjen e vizitorëve vendas dhe të huaj.

Video